Željko je tražio DNK analizu svoje sedmoro dece, kad su stigli rezultati, zamalo se ŠLOGIRAO (FOTO) (VIDEO)

Željko iz Kikinde odlučio je da DNK analizom utvrdi da li je otac svih sedmoro mališana, koliko mu je rodila sada već bivša žena Olgica. Odluka nije bila laka – sve je počelo pre nekoliko godina, kad je posumnjao da ga ona vara, a sada kad su se razveli i kad je ona otišla kod drugog čoveka u Suboticu i odvela decu – Željko želi da utvrdi da li mu je bilna verna ili je “švrljala” dok su bili u braku.Kad su stigli rezultati DNK analize, Željko je zamalo zaplakao od šoka.

 

Naime, Željko je počeo da se zabavlja sa Olgicom još dok je bio u braku, bar tako zvuči njegova strana priče. I ona je tad bila udata.

Iz tog prvog braka on ima 4 dece, ona iz prvog braka ima dvoje, a kad su se oboje razveli sa svojim tadašnjim partnerima, venčali su se, te su za nekoliko godina dobili čak sedmoro dece. Sve bi bilo normalno da ga jedne večeri nije probudio plač deteta.

– Dešavalo mi se u noć da ustanem, dete me probudi, plače, nje nema tu. Noću oko jedan-dva sata. A meni kaže da ide da prošeta. Jednom sam išao s posla i sreo je na ulici. Pitao sam je gde će, rekla je da ide da proveri da nisam u kafani – priča Željko, i dodaje da je sve to vreme ona njega varala.

Na pitanje zašto sumnja da su deca njegova, on kaže:

– Pitanje je za blizance. Tad je bila i s mužem i sa mnom. Uvek je dolazila od njega kod mene – kategoričan je Željko.

Printskrin: Youtube/Dnk Analiza

Printskrin: Youtube/Dnk Analiza

S druge strane, daleko od Kikinde – u Subotici – živi Olgica Dudaš sa svojim novim mužem Tiborom. Tu je došla sa šestoro dece koje ima sa Željom (jedno je ostalo kod njega) i s još dvoje dece koje ima iz ranijeg braka. Ona tvrdi da je Željko težak čovek i da nije istina da ga je varala. Veruje da Željko traži da se uradi DNK zbog alimentacije, koju ne želi da plaća, iako nije prevelika.

Printskrin: Youtube/Dnk Analiza

Printskrin: Youtube/Dnk Analiza

– On je takav po prirodi, on u sve sumnja. Za devet godina braka sam rodila sedmoro dece njemu, a dvoje imam odranije – rekla je ona pred kamerama TV Pink, u emisiji DNK.

Printskrin: Youtube/Dnk Analiza

Loading..

Printskrin: Youtube/Dnk Analiza

S Tiborom se, kako kaže, upoznala preko Fejsbuka na grupi Feniks neuništivi, nakon razvoda. U ove reči ne veruje Željko, jer je siguran da je s Tiborom bila i dok je bila u braku jer ima dokaz – zajednička fotografija na Fejsbuku.

Loading..

Ona ne odustaje od tvrdnje da Željka nikad nije varala i da je on jako nezgodan. Kaže i da ni decu nije obišao otkako su se razveli. On se na tu njenu rečenicu spetljao i zbunio.

 

Kad je urađena DNK analiza svim mališanima, rezultati su šokirali Željka, a Olgica je samo ćutala i gledala ispred sebe. Dvoje dece ipak nije njegovo. 

– Ipak nisam sumnjao zabadava- rekao je Željko glasom poraženog muškarca.

Na tu njegovu rečenicu, dok je između sedeo njen novi muž Tibor, Olgica je uzvratila:

– Znam da su deca Željkova. Znam da nisam bila s drugim.

Izvor (telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *