Sloba podnosi tužbu zbog knjige o Luni?

Pevač Slobodan Radanović uveliko radi na novim pesmama, ali i na projektu “Pinkove Zvezde” gde je u ulozi žirija sa bivšom ženom Kristinom Kijom Kockar.

Loading..

Radanović ne krije da se sa Kijom konsultuje u vezi pesama, ali i da se tokom snimanja “Pinkovih zvezda” svašta događa  ispod stola.

– Njoj se sviđaju. Ja sam iskren, kad mi se nešto sviđa ja njoj kažem, kad mi se ne sviđa neki deo u pesmi ja joj i to sve kažem, ali do sada je imala sve super pesme – rekao je Sloba i otkrio atmosferu sa snimanja.

Luna i Sloba u vreme romanse, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

– Zabavljamo se odlično na “Pinkovim zvezdama”, žiri je top, baš smo snašli i već smo ostvarili pozitivnu energiju između nas, Kristina je do mene. Šutne me ispod stola ponakad, ja samo štipam. Nekad se domunđavamo što se tiče kandidata, a nekad i privatno nešto – objasnio je pevač.

Loading..

Sinoć je održana promocija knjige “Igra sudbine” u kojoj je opisana ljubav Radanovića i njegove bivše devojke Lune Đogani u Zadruzi 1, što pevača nije nimalo oduševilo.

– U toj knjizi se provlače neke moje slike, niko me nije ni pitao za to. Ako objave neke stvari o meni za koje budem imao osnova da ih tužim, ja ću da ih tužim – rekao je Radanović za Premijeru.

Izvor (telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *