ČOVJEK JAČI OD RAKA TVRDI: Izliječio sam najsmrtonosniji oblik raka pomoću OVOG JEFTINOG LIJEKA! (RECEPT)

Aktivisti udruženja “Akcija građana” iz Zenice na svom portali objavili su video čovjeka koji tvrdi kako je prirodnim lijekom uspio da izliječi rak lijevog plućnog krila veličine 5 centimetara. 

Loading..

Za ovaj lijek je slučajno saznao iz novina, a sada otkriva kako da ga i sami napravite.

Sok koji je koristio je od biljke Noni. Ona sadrži oko 160 prirodnih biljnih jedinjenja, tzv. fitohemikalija, od kojih mnogi još nisu poznati nauci. Među njima su antioksidansi, glikozidi, organske kiseline, terpeni i alkaloidi.

Loading..

Mnoga od tih jedinjenja imaju prirodna antibakterijska svojstva i onemogućuju razvoj bakterija, uključujući i one koje uzrokuju tuberkulozu i salmonelozu.

1

Sok nonijevih bobica sadrži ugljene hidrate, fruktozu i glukozu, kao i bjelančevine. Bogat je vitaminima C i E, B te beta-karotenom. Od minerala, noni sok sadrži kalcijum, magnezijum, fosfor, gvožđe, mangan i vrlo je dobar izvor kalijuma.

1

Noni se od davnina koristi u mnogim kulturama svijeta. Danas, mnogi ljekari širom svijeta svojim pacijentima koji boluju od teških bolesti preporučuju noni kao dodatak ishrani jer dokazano jača imunitet i poboljšava opšte stanje organizma.

Pogledajte kako da napravite ovaj preparat:

Izvor (novi.ba)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *