Dirljivo: Bila joj je najveća podrška, a evo kako je Jelena Karleuša odlučila da se oduži mama Divni za sve što je učinila za nju

Jelena Karleuša bila je jako vezana za svoju majku Divnu koja je preminula 3. marta 2019. godine, a kako bi pokazala koliko joj je ona značila u životu planira da snimi pesmu samo za nju.

Jelena je rešila da joj Marina Tucaković koja je inače bila Divnina dobra prihateljica napiše baladu sa kojom će se vratiti na scenu kada za to bude bila spremna.

Jelena na sahrani majke Divne, Foto: Nikola Tomić

Karleuša je zamolila Tucakovićevu da joj napiše emotivni tekst, a Marina je ove navode potvrdila:

Loading..

– Naravno da ću uslišiti Jeleninu želju da napišem pesmu o njenoj majci. Još uvek je rano da pričamo o tome jer je Divna nedavno preminula i prosto nije pravi trenutak za tako nešto. Mora da prođe neko vreme. Nemam još u planu kako bi taj tekst trebao da izgleda, to sve zavisi od trenutka kada sednem da pišem – rekla je Marina, koja će Divnu pamtiti kao ženu “lafa”.

Marina Tucaković, Printskrin: Youtube/1tv.mk

Loading..

– Čovek nju jednostavno ne može da zaboravi. Bila je sila, lafica, velika žena, moj pravi prijatelj. Uvek je bila pozitivna i govorila je: “Samo gledaj pravo, ne osvrći se.” Mnogi su slušali i zavoleli Radio 202 baš zato što je bila sjajna voditelj i svojim glasom privlačila slušaoce – ispričala je Marina.

Podsetimo, majka Jelene Karleuše preminula je 3. marta 2019. godine u 61. godini nakon duge borbe sa kancerom pluća.

Izvor (telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *