Karleuša je iskašljavala KRV: BOLOVALA JE OD TEŠKE BOLESTI, ALI SU JELENA I DIVNA TO KRILE GODINAMA, a evo o zašto

Divna Karleuša preminula je u 61. godini u svom stanu. Ona je umrla oko 12:30, a kada su je našli Hitna pomoć je mogla samo da konstatuje smrt. Jelenu Karleušu je vijest o smrti majke dočekala u Austriji.  

tre

Jelena Karleuša je surovi profesionalac, odlazi na snimanja i na nastupe, ali iza brendiranih sunčanih naočara krije pogled pun bola i suze zbog majke Divne, koja je ozbiljno bolesna. Divna Karleuša je 2016. godine hospitalizovana zbog teškog zdravstvenog stanja, a lekarima u Zemunskoj bolnici javila se tek pošto je počela da kašlje krv. Krivac su bile cigarete.

 Divna je primljena u bolnicu zbog problema s disanjem i plućima. Doktorima je rekla da taj problem ima već duže vrijeme, ali je mislila da je to prolazno ili da je zbog prekomjernog konzumiranja cigareta. Kod ljekara je došla tek pošto je počela da iskašljava krv, zbog čega se baš uspaničila. Tri dana je ležala na odjeljenju i urađene su joj osnovne pretrage, ali tek kad budu gotovi svi rezultati, doktori će moći da uspostave konačnu dijagnozu. Kod pacijenata u takvom stanju prvo se sumnja na tuberkulozu, ali to ne mora ništa da znači – kaže naš sagovornik i dodaje da su ljekari ubijeđeni da je Divnino loše zdravstveno stanje posljedica prekomjernog pušenja.

jg

– Ona je zaista toliko strastven pušač da je tražila da izađe iz bolnice poslije tri dana jer nije mogla bez cigareta. Kad joj je rađen pregled kod specijaliste u ordinaciji, bukvalno je odmah potrčala napolje da zapali cigaretu. Doktor je bio u šoku kad je to vidio – priča naš izvor iz Zemunske bolnice.

Loading..

tre
Jelenina molba te 2016. godine bila je da se istina o Divninom zdravstvenom stanju ne govori nikome.

Da je Divna lošeg zdravstvenog stanja, moglo se naslutiti i dok je bila u rijalitiju “Parovi”. Bivša radio-voditeljka bila je srećna što je postala dio ovog šou-programa i željela je da ostane u vili što duže, a onda je naprasno donijela odluku da izađe i zamolila fanove da ne glasaju za nju.

jh

Loading..

Koliko je Jeleni teško, najbolje potvrđuje činjenica da je zamolila svoje prijatelje i rođake da nikome ne govore o Divninom zdravstvenom problemu jer nipošto ne želi da to završi u medijima. Divna Karleuša se tokom boravka u bolnici fotografisala na bolničkom krevetu i fotku postavila na svoj Fejsbuk profil, ali ju je vrlo brzo sklonila.

FOTO: PRINTSCREEN PAROVI
Kurir.rs, Ekipa Kurira / Foto: Printscreen fb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *