Zbog ovog ima svaku ženu: Lepota nije bitna…evo šta žele tamo dole

Muškarci za svoje ponašanje ne mogu okriviti PMS i kontracepcijske pilule, a izgovori poput “previše sam popio” odavno su ofucani. Sad, zahvaljujući holandskim naučnicima i oni imaju dežurnog krivca za akciju ekscese – testosteron, hormon. Prema istraživanju kojeg su sproveli naučnici sa Univerziteta u Groningenu, a čiji su rezultati objavljeni u časopisu Hormones and Behaviour, zahvaljujući “nestašnom testosteronu”, muškarci pristaju na igre u krevetu bez obzira na sve. Da li je žena s kojom će se upustiti u tamo dolje odnos lepa ili ne, pritom je sasvim nebitno.

Loading..

Istraživanje je sprovedeno na grupi od 63 mladića, studenta starosti od 21 do 25 godina, koji nisu znali šta zapravo naučnici ispituju. Pokazalo se kako njihov nivo testosterona naglo skoči čim se nađu u ženskom društvu, bez obzira privlačila ih ta osoba ili ne.

Loading..

Za porast nivoa testosterona od prosečno osam odsto, bilo je dovoljno samo pet minuta provedenih nasamo sa ženskom osobom. Bez obzira na to jesu li ženu poznavali od ranije ili ne, te bez obzira na to sviđa im li se ili ne, učinak je bio isti.

IZVOR: stil.kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *