ZANIJEMIT ĆETE KAD VIDITE DETALJE NJEGOVOG DOMA: POGLEDAJTE GDJE ŽIVI DRAGAN STOJKOVIĆ BOSANAC (FOTO)

Čim smo kročili u dom Stojkovića na Bežanijskoj kosi, gdje inače živi i kompozitor Bosanac, otac mlade Aleksandre Stojković, dočekani smo rakijom:

– Može po jedna čašica lozovače? Ovo je neka Draganova, ubija koliko je jaka, ali sigurno će vam se dopasti – pitala nas je pjevačica i zamolila nas da odmah sjednemo za trpezarijski sto.

Loading..

Iako smo mislili da ćemo se družiti i sa članom žirija u “Zvezdama Granda”, Džidža nam je rekla da niko od članova porodice nije kod kuće, te da je sama spremala burek, proju i aranžirala suhomesnate proizvode i sir.

Stojkovićeva nam je pokazala ogroman dnevni boravak čiji pod krase dva izuzetno skupa i rijetka tepiha, ali i skupocjena garnitura.

– U dnevnom boravku porodično provodimo vrijeme kada nismo u svađi. Tata obično leži na kauču, a ja sjednem na drvenu stoličicu. Kada slavu slavimo, ovde dovodimo goste. Izbacimo tepihe, ubacimo stolove u ge, kako tata kaže. Ne pravimo žurke za slavu, mi dovedemo ljude da se lijepo najedu, napiju, lijepo ispričaju i da idu kući – objašnjava Džidža

Nismo mogli da ne pitamo pjevačicu za reakcije njenog oca koji je „iz nekog drugog vremena” i sigurno ne gleda blagonaklono na sve što danas nosi posao jedne pjevačice.

Loading..

– Što se tiče moje karijere, on se tu ne miješa. Ja biram menadžere, tezge i ostalo. Samo se petlja u izbor pjesama. Svaki put kada otpjevam neki demo, ja njega pitam za mišljenje. Njega interesuje samo moj vokal, ništa drugo. Iskreno mi kaže kada nešto ne otpjevam dobro – kaže pjevačica, i ističe da se on ne ljuti kada se ona obuče provokativno kao što ljudi misle:

– Ne smeta njemu kada je malo dublji dekolte i kada sijevne guza: „Dobro, ćero, nekada moraju i gaćice da sjevnu”. Ja mu kažem: „Dragane, u redu je, glupo mi je da o tome pričamo” – pocrvenjela je Aleksandra.

IZVOR: novi.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *