ISPOVEST: Bilo je ludo i nezaboravno

Imam dugu plavu kosu izobličene ci*e i dobru gu*u već od ** godine U tim godinama je bio moj prvi put sa dečkom najboljim frendom moga brata. Krenula sam u pekaru . Bila sam u uskoj mini suknjici i kratkoj uskoj majici. Tako da su se moje c*ce oslikale. Odjednom me neko povukao za ruku i rekao „da li si spremna? “ ja sam ga blijedo pogledala on mi je ponovio „pa da li si spremna. Odavno mi se sviđaš i ako si spremna voditi ljubav samnom“ klimnula sam glavom i odvukao me do njegovog stana.

Loading..

U kući mu nije bilo roditelja pa me je nježno uzeo oko struka i odnjeo do kreveta Nježno me dirao svuda po tjelu a ja sam drhtala i lagano uzdisala.Poljubio me je i skinuo sve sa mene. Zastao je gledajuči u moje tjelo pa otkopčao šlic iza kojeg je izletio veliki teenagerski veliki ku**c uhvatila sam ga u ruku kao da oduvjek to radim i poćela mu dr**ti on je uzdisao lagano sam ga uzela u usta i počela ga pu**ti srce mi je kucalo jako a on je uzdisao.

Loading..

Zatim iz noćnog ormarćića izvadi kondom i stavi ga na već odavno stvrdnut k**ac. ohvati me i lagano zavali na krevet uhvati me za si*e i poče lizati moju vla*nu pi*u zatim primače svoj ku**c mojoj pi*i i stavi ga unutra podrhtavala sam a on ga je stavljao pa vadio i sve tako i brže i brže od jednom osjetih vrućinu i sv**ih on diže noge na zid i stavi u moju gu*u boljelo me je ali sam trpila zatim me na krevet stavi kao da mu sjedim u krilu i zagrli me i poće me dizati gore dole sve brže i prže sve dok mi suze nisu krenule na oči osjetio je da će sv**iti pa ga izvadi i stavi kod mojih si*a i svr*i . bilo je ludo i nezaboravno…

 

IZVOR: komsiluk.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *