PINK NAMESTIO KIJINU POBEDU: Ovako su sve radili kako bi Kristinu Kockar promovisali u javnosti i od nje stvorili POBEDNIKA (FOTO)

Odavno se spominjalo kako je žena vlasnika Pinka bila oduševljena Kijom Kockar i sve je radila kako bi ona pobedila u rijalitiju.

Konstantno isticanje u prvi plan, zatim neverovatna proslava rođendana gde se osnovano sumnja da su producenti spremili sve one poklone i čestitke, a ne fanovi Kije Kockar. Jer, ko je ona i odakle joj fanovi?

Dalje, uvek su je isticali u prvi plan, u svakoj Zadrugoviziji verovatno i nameštali pobede putem fejsbuka i ostalih kanala komunikacije, imajući na umu da se ti glasovi ne mogu proveriti u javnosti.

Loading..

Kija Kockar je takođe imala sve vrste privilegije, mnogi momenti iz Zadruge štetni po nju se i nisu prikazivali uživo na televiziji.

Vrlo često je napuštala imanje Zadruge, pravdajući se da ide kod psihoologa, međutim istina je sasvim drugačija jer je išla na dogovor sa Milicom zbog njenih daljih koraka kako bi dostigla pobedu.

Zašto se Kristina Kockar svidela Milici Mitrović? Naime, ceo Beograd zna kako Željko i nije baš veran svojoj ženi, ali ona na sve to zatvara oči i kao da ne želi da vidi. Preporznala je sebe u ulozi Kristine Kockar, prevarene žene uživo u rijalitiju.

Loading..

U poslednjih nekoliko meseci se ovo vrlo često spominjalo po društvenim mrežama. Šta je zaista istina, nikada nećemo saznati, ali sećamo se i nekih ranijih nameštanja u rijalitijima.

Sada, Kija ima podršku većine nacije, a Luna i Sloba su ispali loši ljudi, koji ne razmišljaju o tuđim osećanjima i instituciji braka.

Kija Kockar iz anonimnosti, preko noći dolazi do vrha estrade.

Pink će joj snimiti i pesmu, samo da nauči da peva.

IZVOR: balkanskimagazin.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *